Dekkie skate school

Over Dekkie Skateschool

Heb jij altijd al willen leren skateboarden? Of skateboard je al en wil je uitgedaagd worden om nieuwe tricks te leren? Dan ben je bij Dekkie Skateschool op de juiste plek! Dekkie Skateschool wordt gerund door 2 ervaren skateboarders en leraren. Wij verzorgen skateboardlessen, feestjes en clinics voor alle leeftijden. 

Over de lessen 

Als ervaren skaters vinden wij het belangrijk dat je plezier ervaart in het skatepark. We kunnen jullie zowel de basis als de gevorderde skateboard tricks leren. Zelf geen materiaal? Geen probleem! Wij verzorgen de bescherming, helmen, skateboards en een fijne sfeer tijdens de lessen.

   

Over de skateboard instructeurs

Yoo! Wij zijn Yoram en Sietse en wonen in Wageningen. Skateboarden is al 8 jaar lang een groot deel van ons leven en wij kunnen er erg van genieten om dit plezier door te geven aan anderen. Yoram heeft in regio Bussum en Huizen een jaar lang skateboard les gegeven en veel positieve reacties gehad van ouders en leerlingen. Sietse heeft ook ervaring met skateboardles geven en is daarnaast erg vaardig in de omgang met kinderen.

    

Geïnteresseerd in een skate clinic/feestje/bedrijfsuitje of wil je wekelijkse skateboardlessen? Bereik ons via onze email: dekkieskateschool@gmail.com of bel/whatsapp ons op 06-31279473 en wij sturen zo snel mogelijk alle informatie die u nodig heeft. Tot in het skatepark!

 

x